tewt
test
IT-Twente

Klik op de kaart voor een grotere weergave

Cloud diensten

Zakelijke applicaties verplaatsen zich naar de Cloud. IT-twente zorgt voor nieuwe manieren om op elke mogelijke locatie samen te werken via mobiele apparaten. Een groot voordeel van in de Cloud werken is dat de infrastructuur gemeenschappelijk is en dus werkt als een nutsvoorziening. Hierdoor betaalt u alleen voor wat u nodig hebt, upgrades worden automatisch uitgevoerd en de schaalbaarheid is daardoor vele malen hoger dan bij traditionele oplossingen.

De Cloud diensten van IT-twente

Werkplek online
Met een professionele online werkplek heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen e-mail, documenten en bedrijfsgegevens en programma’s.  U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid of het beheer van kritische bedrijfsgegevens in uw pand. Het enige wat u nodig heeft is een goede internetverbinding.

Hosted Exchange en MS Office 365

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange server. Naast normaal e-mailverkeer biedt hosted exchange de mogelijkheid om agenda’s, contactpersonen, notities en taken bij te houden en eventueel te delen met anderen.

Wilt u meer dan kunt u ook kiezen voor Microsoft Office 365 integratie. Afhankelijk van het gekozen licentiemodel beschikt u gelijk over de juiste office licenties en online opslagruimte.

Online backup
Door middel van onze IASO online back-up oplossing beschermt u al uw bedrijfsgegevens. Stelt u zich eens voor dat er door diefstal, brand, waterschade, een virus, stroomstoring of een ander technisch mankement belangrijke gegevens verloren gaan, of uw huidige back-up niet terug te lezen is of (oude) beschadigde gegevens bevatten. Dit zou een ramp zijn!

Nog niet overtuigd?  Testen mag en is GRATIS!
Overal en op elke device toegang tot uw data? Wilt u meer weten over onze veilige Online Disk oplossing of wilt u ook gebruik maken van al deze voordelen? Probeer het dan nu gratis uit!

Verhuisbericht!

Verhuisbericht!

By Admin | Geen categorie

Ons nieuwe adres: IT-twente De Mors 337631 AH Ootmarsum Onze overige bedrijfsgegevens zoals emailadressen en telefoonummers blijven ongewijzigd.

Meer
Trage computer? Tijd voor een SSD schijf!

Trage computer? Tijd voor een SSD schijf!

By Admin | Geen categorie

Heb je een computer van een jaar of 2 a 3 oud, die traag is met opstarten, en je moet bij het starten van programma’s lang wachten op “het zandlopertje” ? Laat dan nu je harde schijf vervangen door een SSD (solid state drive) schijf, en ervaar een nieuwe, vlot werkende computer! Met een SSD […]

Meer
Aanschaf nieuw computer systeem

Aanschaf nieuw computer systeem

By Admin | Geen categorie

Bent u van plan om een sneller computer systeem aan te schaffen maar weet u niet precies waar u rekening mee moet houden? Wij adviseren u graag zodat u een juiste keuze kunt maken. Ook kunt u bij ons voordelig alle merken hardware aanschaffen, vooraf geconfigureerd en startklaar geleverd!

Meer