tewt
test
IT-Twente

Klik op de kaart voor een grotere weergave

Office 365

Office, overal en altijd

Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Met Office 365 is dit mogelijk.

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde Microsoft Office producten zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen (en altijd de nieuwste versie) kunt u vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat in realtime met anderen delen.

Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer

Met stapsgewijze begeleiding kunt u eenvoudig gebruikers instellen en snel services gebruiken. U hebt vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om alle services te beheren. Daarnaast hoeft u zich in Office 365 geen zorgen te maken over IT: uw services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.  IT-twente begeleidt u niet alleen tijdens maar ook na de implementatie van Office 365.

Bespaar in kosten.

Office 365 kent verschillende abonnementen, die u volgens uw wensen kunt afnemen en combineren. Er zijn eigenlijk geen investeringen nodig en u kunt de dienst afnemen op basis van vaste maandelijkse kosten per gebruiker.

IT-twente heeft veel ervaring opgedaan met Office 365 implementaties, en dus ook met de verschillende wensen en werkwijze van klanten.

Daardoor weten wij precies wat de voordelen maar ook nadelen kunnen zijn, en waar u rekening mee moet houden. Voor veel bedrijven is MS Office 365 een prima omgeving om mee te werken, wij geven u dan ook graag advies.

Verhuisbericht!

Verhuisbericht!

By Admin | Geen categorie

Ons nieuwe adres: IT-twente De Mors 337631 AH Ootmarsum Onze overige bedrijfsgegevens zoals emailadressen en telefoonummers blijven ongewijzigd.

Meer
Trage computer? Tijd voor een SSD schijf!

Trage computer? Tijd voor een SSD schijf!

By Admin | Geen categorie

Heb je een computer van een jaar of 2 a 3 oud, die traag is met opstarten, en je moet bij het starten van programma’s lang wachten op “het zandlopertje” ? Laat dan nu je harde schijf vervangen door een SSD (solid state drive) schijf, en ervaar een nieuwe, vlot werkende computer! Met een SSD […]

Meer
Aanschaf nieuw computer systeem

Aanschaf nieuw computer systeem

By Admin | Geen categorie

Bent u van plan om een sneller computer systeem aan te schaffen maar weet u niet precies waar u rekening mee moet houden? Wij adviseren u graag zodat u een juiste keuze kunt maken. Ook kunt u bij ons voordelig alle merken hardware aanschaffen, vooraf geconfigureerd en startklaar geleverd!

Meer