tewt
test
IT-Twente

Klik op de kaart voor een grotere weergave

ConnectSecure,
Veilige online bestandsopslag en deling.

De ConnectSecure online disk is een veilig en goedkoop alternatief voor Dropbox, Onedrive en Google Drive.

Onze oplossing biedt u uw eigen harde schijf in de cloud en geeft de mogelijkheid om uw data online en offline beschikbaar te hebben op al uw devices, of het nu een Windows, Mac, Android, iOS of Windows Phone device betreft. Daarnaast kunt u met de ConnectSecure Online Disk oplossing uw data op een veilige manier delen, openen, synchroniseren en beveiligen.

De gebruikers kunnen snel aan het werk, er zijn geen trainingen nodig of dure implementaties, de bestanden zijn makkelijk en snel over te zetten naar de cloud en iedereen kan gelijk aan het werk.

Veiligheid

Uw data wordt veilig versleuteld opgeslagen op onze storage platforms in Amsterdam of Delft. De data valt op deze manier onder de Nederlandse wetgeving.

U kunt een ‘Lock’ op een bestand plaatsen, zodat u kunt voorkomen dat een collega hetzelfde bestand gaat aanpassen. Andere gebruikers kunnen het bestand dan alleen inzien maar niet bewerken waardoor voorkomen wordt dat jullie tegelijk in een bestand aan het werken zijn.

U beschikt over een uitgebreide historie van uw bestanden. Elke ‘save’ van een bestand vormt een versie die u oneindig kunt bewaren, dus geen omkijken of zorgen over backups.

IT-Twente

Klik op de kaart voor een grotere weergave