tewt
test
IT-Twente

Klik op de kaart voor een grotere weergave

Automatisering

Verbindingen  

Zakelijke Internet en wifi verbindingen zijn belangrijke diensten van IT-twente.

Door deze diensten bij IT-twente onder te brengen heeft u een aanspreekpunt en zeer snelle ondersteuning.

Voor bellen en internetten (via glasvezel) werken wij nauw samen met internetaanbieders.

Alle diensten worden rechtstreeks met ons gecommuniceerd, dit geeft ons de mogelijkheid om alles duidelijk en snel te kunnen communiceren. Ook dit geeft de mogelijkheid voor snelle en goede ondersteuning, werkt kosten verlagend en voorkomt voor u het kastje naar de muur sturen.

Door VOIP telefonie te integreren optimaliseert IT-twente de voordelen van ADSL, VDSL, COAX, FttH of Glasvezel.  Dit resulteert vaak in hoge besparingen, extra flexibiliteit en koppelingen met al uw vestigingen.

IT-twente levert de volgende Internetverbindingen

  •  ADSL Internet
  • VDSL Internet
  • SDSL Internet
  • Coax – Kabel
  • Glasvezel

Voordelen van internetverbindingen van IT-twente

  • Één aanspreekpunt voor alle verbindingen / Voip Telefonie
  • Vaste IPnummer(s)
  • Koppelen van locaties
  • Snelle ondersteuning en snelle levertijden

Naast een goede en stabiele internetverbinding is een goed beveiligd en snel wifi netwerk tegenwoordig niet meer weg te denken. De komende jaren zullen de wifi netwerken ingrijpende veranderingen ondergaan.

Het aantal mobiele apparaten zal enorm toenemen, waarmee ook het dataverkeer zal toenemen.

Om een nieuw of bestaand wifi netwerk  te optimaliseren moet de apparatuur geschikt zijn. Doorgaans zijn de belangrijkste functies alleen in zakelijke producten beschikbaar.

IT-twente heeft veel ervaring op het gebied van wifi netwerken.  In een professioneel geconfigureerd draadloos netwerk is het eenvoudig om aanpassingen door te voeren en blijft het flexibel onder wisselende omstandigheden.

Regelmatige controle en bijvoorbeeld updates van de firmware dragen bij aan de optimalisatie die nodig is om uw netwerk toekomstbestendig te houden.

Gebruikers willen graag maximale draadloze prestaties en de capaciteit en bandbreedte van uw draadloze netwerk optimaal benutten.

 

Ervaart u nu problemen in uw wifi omgeving, of wilt u meer informatie over een goed werkend wifi netwerk, neem dan even contact op met ons!

Verhuisbericht!

Verhuisbericht!

By Admin | Geen categorie

Ons nieuwe adres: IT-twente De Mors 337631 AH Ootmarsum Onze overige bedrijfsgegevens zoals emailadressen en telefoonummers blijven ongewijzigd.

Meer
Trage computer? Tijd voor een SSD schijf!

Trage computer? Tijd voor een SSD schijf!

By Admin | Geen categorie

Heb je een computer van een jaar of 2 a 3 oud, die traag is met opstarten, en je moet bij het starten van programma’s lang wachten op “het zandlopertje” ? Laat dan nu je harde schijf vervangen door een SSD (solid state drive) schijf, en ervaar een nieuwe, vlot werkende computer! Met een SSD […]

Meer
Aanschaf nieuw computer systeem

Aanschaf nieuw computer systeem

By Admin | Geen categorie

Bent u van plan om een sneller computer systeem aan te schaffen maar weet u niet precies waar u rekening mee moet houden? Wij adviseren u graag zodat u een juiste keuze kunt maken. Ook kunt u bij ons voordelig alle merken hardware aanschaffen, vooraf geconfigureerd en startklaar geleverd!

Meer